joi, 15 mai 2014

Cum se dezactiveaza Program Compatibility Assistant in Windows 7.

Program Compatibility Assistant din Windows 7 monitorizează / detectează toate problemele de compatibilitate în ceea ce privește programele instalate, drivere sistem, etc. Acesta, printr-un mesaj care ne apare pe desktop, ne anunță despre eventualele probleme de instalare și ne oferă posibilitatea de a reinstala programul utilizând setările compatibile cu versiunea de Windows.

Cum se dezactiveaza Windows Error Reporting in Windows 7.

Windows Error Reporting este o caracteristică a sistemului de operare Windows care raportează erorile hardware sau software către Microsoft. Atunci când apare o eroare, pe desktop ne apare un mesaj într-o casetă de dialog care ne solicită să raportăm problema la Microsoft. Pe baza acestor rapoarte, Microsoft poate oferi utilizatorilor soluții de depanare sau actualizări pentru problemele lor specifice, printr-un link către o pagina Web care conține informații despre eroare.

joi, 8 mai 2014

Cum se dezactiveaza Windows Error Reporting in Windows XP.

Windows Error Reporting este o caracteristică a sistemului de operare Windows care raportează erorile hardware sau software către Microsoft. Pe baza acestor rapoarte Microsoft poate oferi utilizatorilor soluții de depanare sau actualizări pentru problemele lor specifice.

Free Window Registry Repair.

Free Window Registry Repair - software gratuit, cu ajutorul căruia putem să reparăm registry din Windows. Utilitarul scanează / repară toate intrările incorecte din registry pentru a îmbunătăți performanțele sistemului de operare. Prin folosirea gratuită și în mod repetat a programului, sistemul de operare nu numai ca devine mult mai stabil, dar acesta rulează și mult mai repede. Pentru siguranța noastră utilitarul ne oferă posibilitatea să facem backup / creează puncte de restaurare (trebuie bifată aceasta opțiune) înainte de orice reparație, astfel încât să putem restaura registry din Windows la starea inițială ori de câte ori dorim sau dacă sunt probleme prin simpla apăsare a butonului Restore.

plus.im.Messenger Online.

sursa
https://plus.im/ - un IM web-based online, gratuit, cu ajutorul căruia putem să accesăm și să conversăm cu contactele noastre care folosesc protocoalele de mesagerie instant după: MSN Live Messenger, Facebook, Skype, Yahoo! Messenger, AIM, MySpace, ICQ, Google Talk, Jabber, Mail.Ru, Mamba, etc.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More