vineri, 20 iunie 2014

Cum sa verifici valabilitatea rovinietei online.

Simplu. http://cnadnr.ro ne oferă posibilitatea să verificăm valabilitatea rovinietei după numărul de înmatriculare al autoturismului și după seria de sașiu.

PageSpeed Insights. Verifica si inbunatateste viteza de incarcare a unui website.

Este vorba de PageSpeed Insights, un serviciu oferit de Google care măsoară performanța / timpul de încărcare a unui website. Acesta analizează conținutul paginilor web și generează sugestii despre cum putem înbunataţi viteza de încărcare al website-ului pe dispozitivele mobile sau desktop.

Wise Auto Shoutdown.

Wise Auto Shoutdown - aplicație gratuită cu ajutorul căruia putem să programăm calculatorul să se oprească, să se restarteze sau să intre în starea de repaus atunci când dorim noi. Aplicația rulează pe toate versiunile de Windows, are suport pentru limba română / poate fi folosită și în varianta portable ( no-instal).

Comenzi utile Windows. Afla adresa MAC a placii de retea / IP calculatorului.

Media Access Control Address sau adresa MAC este un număr întreg pe 6 octeți folosit la identificarea unui calculator într-o rețea locală. Adresa de IP sau Internet Protocol este un protocol care asigură un serviciu de transmitere a datelor, fără conexiune permanentă. Detalii aici și aici.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More