luni, 17 noiembrie 2014

GodMode. Toate functiile ascunse din Windows 7 intr-un singur folder.


GodMode este o caracteristică a sistemului de operare Windows 7, un folder în care practic se regăsesc toate funcțiile pe care sistemul de operare îl deține. Folderul GodMode este un  fel de Control Panel, dar mult mai detaliat, mai avansat prin care avem acces la peste 200 de opțiuni de configurare a sistemului de operare Windows 7.

Aplicatii Android - Cinemagia, Program TV, Cinema.

Cinemagia, program TV, cinema - o aplicație foarte bună și extrem de utilă pentru a vă planifica timpul liber. Prin intermediul aplicației poți afla programul cinematografelor, cumpăra bilete la cinema / alte spectacole direct după telefonul mobil, viziona trailerele sau filmele ce vor apărea la cinema, etc. Cu Cinemagia, program TV, cinema ești întotdeauna la curent cu cele mai noi știri din lumea filmului sau poți afla totul despre actorii tăi preferați. Interfața Cinemagia, program TV, cinema este împărțită în mai multe secțiuni și ne oferă informații despre:

Comenzi utile Windows. Ce versiune de Windows am instalat in calculator.

Dacă nu ști, sau pur și simplu vrei să vezi ce fel de versiune a sistemului de operare Microsoft Windows rulezi sau ai instalat, poți afla foarte simplu acest lucru cu ajutorul unei simple comenzi în Command Prompt.

Cum scapi de mesajul This copy of Windows is not Genuine.

Mesajul This copy of Windows is not Genuine este o notificare a celor de la Microsoft care ne avertizează că sistemul de operare pe care îl folosim nu are licență sau nu este activat. Responsabil pentru acest mesaj este Software Licensing Management din Windows 7, care are rolul de a monitoriza / asigura conformitatea cu licența de software a Microsoft. Pe lângă faptul că acesta are rolul de a  preveni copierea, partajarea sau folosirea ilegală a sistemului de operare, tot cu ajutorul acestuia putem activa sau prelungi valabilitatea celor 30 zile trial pentru activarea Windows 7 prin câteva comenzi simple în CMD.

Jocuri pentru Android - Fruit Slice.

Fruit Slice - joc gratuit pentru Android, distractiv, cu efecte vizuale simple, dar în același timp captivant, cu foarte multe tipuri de fructe (ananas, portocale, nuci de cocos, etc). Jocul rulează foarte bine pe dispozitivele cu Android mai puțin performante. Fruit Slice ne oferă patru moduri de joc: Classic, Time, Pipeline, One Shot.

Download Windows 10 Tehnical Preview.

De fiecare dată când cei de la Microsoft dezvoltă un nou sistem de operare oferă celor interesați o variantă de test a sistemului de operare cu scopul de a descoperi eventualele bug-uri, erori, etc, urmând ce cei de la Microsoft să poată îmbunătăți sistemul de operare într-un stadiu final pentru consumatori. Windows 10 Tehnical Preview nu face excepție de la regulă, este disponibil pentru download în Engleza, Chineza, Portugheza și poate fi descărcat de aici.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More