marți, 24 februarie 2015

Free aplicatii online. I.

Aplicațiile online (web-based, web application, web app, etc) sunt produse software care se execută / rulează într-un browser web. În afară de faptul că marea majoritatea a acestor aplicații web sunt gratuite, acestea, pot fi accesate de oriunde, de pe orice sistem de operare (Windows, Linux) fără să fie nevoie instalarea acestora pe calculator. Mai multe despre aplicații web, aici și aici.
Pentru cei care lucrează cu astfel de aplicații o să încerc să vă prezint în câteva materiale, o lista cu cele mai interesante web application pe care le-am găsit pe internet. 
  • http://ctrlq.org/screenshots/ - un instrument pentru cei care doresc să facă o captură la orice pagină web. Nu trebuie decât să tastăm adresa web în caseta text, după care click pe Capture Screenshot. 
  • Vrei să creezi un banner flash? Nimic mai simplu. În doar 60 de secunde poți crea propriul tău banner cu http://www.123-banner.com/
  • http://www.zamzar.com - serviciu online care ne permite să convertim diferite tipuri de fișiere dintr-un format în altul, direct din browser-ul preferat. 
  • http://cutmp3.net/ - utilitar online care ne permite să tăiem bucăți din fișierele MP3 fără a se pierde calitatea acestora, pentru a ne crea propriul ton de apel.
  • http://apps.pixlr.com/editor/ - utilitar online, gratuit cu ajutorul căruia putem edita fotografii sau imagini. Aplicația este asemănătoare Photoshop-ului și funcționează foarte bine.
ENJOY!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More